Treceți la conținutul principal

Vă invit pe 105 FM în VIVA Flash, la VIVA FM Iași

Sunt din 2008 în România.

Iașul m-a adoptat cu drag, dar n-am uitat de unde am plecat. De fapt, n-am uitat de prima dragoste, de prima echipă în care am crescut: Radio Sănătatea Edineț. De ce să nu recunosc, făceam voluntariat de cele mai multe ori. Țin minte și acum, din primii bănuți de la radio abia de-mi răscumpăram biletele de drum. Tot din primii lei mi-am cumpărat și prima pereche de teniși colorați. Nu conta deloc la vârsta aceea. Îmi plăcea să știu că pot transmite, că lumea începuse să mă cunoască și mai mult în oraș, la liceu...dincolo de celelalte proiecte în care mă implicam. Îmi împărțeam timpul între liceu, radio și voluntariat la Euro Demos Edineț.

pe scurt despre drumul meu

Apoi am rămas concentrată pe examenul de BAC și pe radio. Nu puteam să renunț. Ba mai mult, îmi
© foto: Iulian MARCU
dădeam seama de faptul că atunci când ai multe de făcut, te implici, pentru că te încurajează satisfacțiile. Așadar, nu am renunțat la radio, pentru că îmi dădea încredere în mine.

Am trecut cu „foarte bine” peste minunatul examen de BAC, am ajuns la Iași, la Jurnalism. Am mai trecut de câteva ori pe la radio, dar nu am rămas. Am simțit că e momentul să acumulez. Am acumulat și fac asta în continuare, pentru că e vârsta perfectă pentru asta. Cei din domeniu pot confirma.

Din 2008, încă din anii de studenție, am trecut prin televiziune, presă scrisă, online, PR și comunicare și acum mă întorc la Radio. În Iași avem un post de radio nou, unul de care avem nevoie: VIVA FM. Ne vom auzi pe 105 FM, de luni până vineri, în emisiunea VIVA FLASH.

Voi aduce pentru voi cele mai faine recomandări de timp liber, personaje interesante, tineri cu inițiativă, proiecte de viitor, specialiști în „timp liber” și muzică bună. Sigur, includem aici evenimentele culturale importante din Iași, găsim și regăsim ieșeni îndrăgostiți de orașul lor.

Puteți să-mi scrieți pe corina@vivafm.ro.

Ne auzim pe 105 FM de luni, 16 mai, ora 17.00.

Puteți asculta VIVA FM Iași online, aici.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…