Treceți la conținutul principal

Hyundai i40, maşina oficială a SFR III la Iaşi

Maşina oficială a SFR III
          Serile Filmului Românesc sânt la a III-a ediţie şi au o mulţime de noutăţi. Avem un imn, ca tot omu', avem nume mari ca la tot festivalu' de casă mare şi... avem, cum se spune la fiţe, official car.
Am descoperit nişte oameni receptivi şi care vor să susţină evenimentele culturale la TESTER CASA AUTO Iaşi. Mai exact, am reuşit să ne facem cu o maşină oficială a evenimentului, care, să fim serioşi, nu-i de ici de colo. Hyundai  i40 va fi maşina branduită cu care vom putea să ne aducem invitaţii de la aeroport, să mergem la Ateneu şi unde mai avem nevoie, conform programului.
Să vă zic despre Hyundai- i 40:

  • Hyundai i40 este nou şi este disponibil acum în reţeaua Hyundai Auto România

          Bucureşti, 21 decembrie 2011 - Noul model Hyundai i40 este disponibil începând cu data curentă în reţeaua de distribuţie Hyundai Auto România.
Conceput în întregime la centrul de cercetare şi dezvoltare Hyundai din Germania, noul i40 reprezintă un indicator al progresului realizat de marcă în ultimii ani şi are misiunea de a seta un nou nivel de calitate şi confort în gama Hyundai.
          Hyundai i40 este disponibil în versiunile de caroserie sedan si wagon şi beneficiază de cea mai vastă garanţie fără limita de kilometri disponibilă în industrie: cinci ani de garanţie integrală, transmisibilă. Acest serviciu a atras numeroşi clienţi către marca Hyundai în anul 2010, fiind totodată o dovadă a încrederii pe care producătorul o acordă fiabilităţii noilor sale modele. Serviciului de garanţie i se alătura şi 5 de ani asistenţă rutieră, precum şi 5 ani de verificări tehnice periodice gratuite.

Aici puteţi vedea câteva dintre elementele de bază ale maşinii: http://www.hyundai-motor.ro/showroom/?id=455

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…