Speed Dating Studenţesc la Iaşi!

Vrei să te îndrăgosteşti? Wow! Eşti persoana potrivită pentru ceea ce caută cei de la ceainăria CTS Corner.
N-ai mai auzit, nu? Şi dacă îţi spun că 10 întâlniri costă doar 25 de lei? Nu, nu e nimic de glumă. Păi, nu e mai bine să dai banii, dar să ştii sigur că măcar ai nişte întâlniri "care fac toţi banii"?!

17 mai, seara, CTS Corner, Palas Mall. Voi doar trebuie să mergeţi acolo, de restul veţi auzi la faţa locului. Important este că fetele vor sta pe loc, iar la fiecare 7 minute băieţii se vor roti. Fetele vor nota băieţii care le-au impresionat (sîc!), iar după aceea vor primi numerele lor de telefon. Emancipare, frate!

Ideea este să mai lăsaţi flirturile online şi să treceţi pe offline, adică să vă înfruntaţi fluturaşii din stomac pe loc, aşa cum făceaţi la grădiniţă, doar că aici aveţi ceva mai mulţi anişori şi mai multă dorinţă (sper!).

Eh, ce să mai, dacă nu eşti îndrăgostit (ă), mergi pe 17 mai la CTS Corner şi răsfaţă-te, fă ceva ce nu ai mai făcut- îndrăgosteşte-te pentru că aşa vrei!

10 întâlniri= 25 de lei+ 1 cocktail+ flori+ ciocolată


Despre iniţiativă

Iniţiativa este a doi tineri creativi şi curajoşi în creativitatea lor: Laura Baban şi prietenul ei. Am tras-o de limbă pe Laura şi iată de unde a pornit nebunia îndrăgostelii la viteză:

Iniţiativa a fost a mea şi a prietenului meu. Insipraţi de câteva filme în care a apărut ideea de "speed dating", am pornit cu gândul că şi în Iaşi se poate organiza ceva la fel de fain. Fiind un oraş studenţesc şi ştiind şi pe pielea noastră ce greu e să te găseşti doi cu doi, am zis să venim în ajutorul viitoarelor cupluri. Noi chiar sperăm ca oamenii să se placă, să se mai caute, să se descopere şi poate, cine ştie, să rămână "doi". 

Cred că pe specificul "studenţesc" suntem primii care organizăm un "speed dating" adevărat. Am gândit cadrul întâlnirilor şi astmosfera până la cel mai mic detaliu, acum doar oamenii deschişi la o astfel de experienţă ne mai trebuie.

Comentarii

  1. Interesant:)...o sa-i dau aceasta veste si link unei fete din Iasi care isi cauta jumatatea...multumesc de informatie!
    O saptamana minunata iti doresc!
    Coltisor de Rai

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu