Treceți la conținutul principal

Cel mai frumos cadou de la Moș Nicolae

Pe Moș Nicolae nu îl aștept din copilărie. La mine acasă, dincolo de Prut, doar Moș Crăciun era mai cunoscut, în rest, cred că abia acum au început să îl mai bage în seamă și pe Moșu' Nicolae. Mă refer la cadouri, ghetuțe. Țin minte, prin 2005, cînd veneam pentru prima dată la Iași, toată lumea era înnebunita la începutul lui decembrie. Știam eu de ghetuțe, de cadouri, de nuielușă, dar nu eram obișnuită. Între timp, peste atîția ani, mi-a devenit una dintre cele mai așteptate sărbători. 

Cea mai frumoasă dimineață 
Mă trezisem somnoroasă și nu m-am dus la ghetuțe pentru că nu le lustruisem. Ce să
vezi?  Moșul venise, le lustruise și îmi lasase foarte multe dulciuri. Printre dulciuri, clementine și biscuiți cu ciocolată, era și preferata mea de mestecat- Hubba Bubba (la metru). 

De atunci, sărbătorile mele de iarnă au gust de Hubba Bubba, clementine și ciocolată amară. Mă întorceam în dormitor, unde am dat de cea mai pufoasă pijama. Eh, ce să mai spun? Să recunosc și faptul că eu de Moș Nicolae stau doar în pijamale? Asta dacă nu cumva trebuie să merg urgent undeva. Poate nu. :)
Așadar, de atunci, am tot primit în ghetuțe, ba dulciuri, ba cărți, ba căni, ba hăinuțe (că tot îs înnebunită după ele), ba oameni dragi (!), ba carnețele cu dichis, ba filme, ba muzici. Asta, chiar dacă urăsc să lustruiesc ghetuțele.

Voi credeți că am făcut un top al cadourilor de la Moș Nico'? Da, cum să nu. Imediat vă arăt în ce constă. Pînă atunci, vreau să știți că la Centrul Comercial Felicia se întîmplă ceva frumos de Moș Nicolae.

Moș Nicolae trece și în acest an pe la Felicia pentru a răsplăti ghetuțele lustruite!

Felicia îi invită pe 5 decembrie pe ieșeni să își lase ghetuțele la Centrul Cromatic, aflat în fața magazinului Takko. A doua zi, pe 6 decembrie, când se vor întorce după ele, acestea vor fi umplute cu daruri de la Moș Nicolae. Mai multe detalii puteți afla pe site- ul Felicia  sau direct la link-ul acesta.
Aflat deja la a cincea ediție, evenimentul se bucură de la an la an de mai mulți participanți.

Cel mai frumos cadou de la Moș Nicolae
Acum priviți cel mai frumos cadou al meu de la Moș Nicolae. E chiar cel care spune că nu mai știe care a fost cel mai frumos cadou primit de la Moș. Îl cheamă Andrei, iar moșul mi l-a lăsat de atunci să aibă grijă de ghetuțele și de sufletul meu:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…