Treceți la conținutul principal

Speed Dating Studenţesc la Iaşi!

Vrei să te îndrăgosteşti? Wow! Eşti persoana potrivită pentru ceea ce caută cei de la ceainăria CTS Corner.
N-ai mai auzit, nu? Şi dacă îţi spun că 10 întâlniri costă doar 25 de lei? Nu, nu e nimic de glumă. Păi, nu e mai bine să dai banii, dar să ştii sigur că măcar ai nişte întâlniri "care fac toţi banii"?!

17 mai, seara, CTS Corner, Palas Mall. Voi doar trebuie să mergeţi acolo, de restul veţi auzi la faţa locului. Important este că fetele vor sta pe loc, iar la fiecare 7 minute băieţii se vor roti. Fetele vor nota băieţii care le-au impresionat (sîc!), iar după aceea vor primi numerele lor de telefon. Emancipare, frate!

Ideea este să mai lăsaţi flirturile online şi să treceţi pe offline, adică să vă înfruntaţi fluturaşii din stomac pe loc, aşa cum făceaţi la grădiniţă, doar că aici aveţi ceva mai mulţi anişori şi mai multă dorinţă (sper!).

Eh, ce să mai, dacă nu eşti îndrăgostit (ă), mergi pe 17 mai la CTS Corner şi răsfaţă-te, fă ceva ce nu ai mai făcut- îndrăgosteşte-te pentru că aşa vrei!

10 întâlniri= 25 de lei+ 1 cocktail+ flori+ ciocolată


Despre iniţiativă

Iniţiativa este a doi tineri creativi şi curajoşi în creativitatea lor: Laura Baban şi prietenul ei. Am tras-o de limbă pe Laura şi iată de unde a pornit nebunia îndrăgostelii la viteză:

Iniţiativa a fost a mea şi a prietenului meu. Insipraţi de câteva filme în care a apărut ideea de "speed dating", am pornit cu gândul că şi în Iaşi se poate organiza ceva la fel de fain. Fiind un oraş studenţesc şi ştiind şi pe pielea noastră ce greu e să te găseşti doi cu doi, am zis să venim în ajutorul viitoarelor cupluri. Noi chiar sperăm ca oamenii să se placă, să se mai caute, să se descopere şi poate, cine ştie, să rămână "doi". 

Cred că pe specificul "studenţesc" suntem primii care organizăm un "speed dating" adevărat. Am gândit cadrul întâlnirilor şi astmosfera până la cel mai mic detaliu, acum doar oamenii deschişi la o astfel de experienţă ne mai trebuie.

Comentarii

  1. Interesant:)...o sa-i dau aceasta veste si link unei fete din Iasi care isi cauta jumatatea...multumesc de informatie!
    O saptamana minunata iti doresc!
    Coltisor de Rai

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…