Treceți la conținutul principal

ZorileStore şi Black Friday


Black Friday pe net înseamnă pentru mine ZorileStore.ro . Acesta este un magazin online ce comercializează articole de îmbrăcăminte, încălţaminte şi accesorii. Magazinul, destul de serios este proaspăt câştigător la Gala Premiilor e-Commerce 2012 la secţiunea cel mai bun start-up pentru un magazin online şi participă la Black Friday. În cadrul aceastei campanii se vor face reduceri la toate articolele de pe site de până la 60%. De reduceri va beneficia inclusiv intreaga colecţie toamna-iarna 2012: aceasta va fi redusa cu minim 20%.
Articolele comercializate de ZorileStore.ro cuprind mai multe branduri, foarte cunoscute în domeniu, calitatea și originalitatea lor fiind astfel garantate. Printre brandurile comercializate de magazinul ZorileStore.ro se numară: Puma, Lotto, Fila, Lacoste, Le Coq Sportif, Prince, Police şi multe altele.
V-aţi săturat, probabil, ca şi mine, să tot auziţi peste tot reclame stupide cu Black Friday, dar aici chiar aveţi reduceri. Cred că cea mai bună recomandare poate veni din partea mea pentru că am primit produse de la ei, care acum sunt foarte lăudate şi întrebate. Un tricou PUMA aparţine lui Andrei şi este foarte mândru de el.
Aveţi încredere în ZorileStore.ro pentru că vă garantează articole originale, iar calităţii nu-i poţi reproşa nimic. Ştiu că staţi pe Facebook şi de asta vă recomand să accesaţi pagina lor oficială pentru a vedea reducerile din campania Black Friday 2012.

Colecţiile ZorileStore se înnoiesc frecvent iar pe site-ul lor, la secţiunea NOUTĂŢI puteţi fi în pas cu noile achiziţii de firmă. Nu ezitaţi să cereţi un sfat când alegeţi un produs. Eu am fost întâmpinată la telefon de o domnişoară tare drăguţă, cu idei bune.
 Mulţumesc şi Blog Awards pentru idei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…