Fii alaturi de Andrei!


Sunt  absolut convinsă că aţi auzit şi aţi citit despre atâtea cauze umanitare… Ce-ar fi să ne implicăm şi să le susţinem măcar pe cele din comunitatea imediat apropiată? Iată un caz ce are nevoie de un ajutor, cât de mic ar fi acela.

Andrei Popa este dansator şi are 17 ani. La începutul lunii septembrie viaţa lui s-a oprit la o limită. Era în cadrul G FEST şi se antrena pentru o demonstraţie de dans. O căzătură i-a paralizat într-o secundă corpul de la gât în jos.  Andrei a fost dus imediat la spital, a suferit deja câteva intervenţii şi este sub tratament recuperatoriu.  Ceea ce urmează, din punct de vedere medical, costă o sută de mii de euro, o sumă prea mare.

Sunt şi mai convinsă că şi noi, studenţii, putem ajuta cu puţinul nostru. Uitaţi, fetele pot renunţa pentru o lună la ceva din pungile de shopping (haine, accesorii, fonduri de ten, pudră sau orice altceva), iar băieţii pot renunţa la ţigări şi sucuri şi pot dona în conturile deschise la BRD pe numele tatălui, Sergiu Popa:

LEI: RO21BRDE240SV08657762400
EURO: RO50BRDE240SV18502682400
Tatăl poate fi contactat la numărul de telefon: 0745.609.777

Andrei este internat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. El are nevoie de bani, dar şi de sânge! Grupa lui este una rară – 01 RH negativ. Dacă îl puteţi ajuta, nu ezitaţi!

Comentarii