Treceți la conținutul principal

Aquarius Center din Câmpulung Moldovenesc, un loc al Cleopatrelor

Ştiu, îmi veţi spune că voi nu daţi pe nimic marea, Vama Veche, Mamaia sau Costineştiul. La fiecare, în dependenţă de buzunar şi... caracter. Ştiu, nici eu nu dădeam cinci zile de stat la mare pe altceva. Acuma le dau şi le dau chiar şi pe câteva ore de stat la Câmpulung Moldovenesc. Tot ce înseamnă munţii, oraşul, apropiata şi minunata Sadova sau Rarăul. Toate într-un loc. Mai e ceva la Câmpulung Moldovenesc. Se numeşte Aquarius Center. De fapt, e un loc rupt un pic de realitate, în care găseşti un club select (poate fi considerat şi de fiţe sau doar cu bun gust), piscină cu terasă, teren de fotbal şi de tenis, spa, saloane de înfrumuseţare şi cei mai primitori oameni. De fapt, ca să fiu cârcotaşă un pic, am să vă spun că aici am văzut cele mai multe Cleopatre posibile. Doamne şi domnişoare frumoase, de ziceai că s-a rupt graniţa Rusiei şi au năpustit toate la Câmpulung.

Dacă mai ajung în această vară la Aquarius Center, cu siguranţă nu ratez şansa de a mă bucura pe deplin de bucuriile Cleopatrei. Acuma vă spui şi vă arătai ce am văzut, aşa, pe deasupra pentru că nu am avut timp să caut eu fiecare colţisor de rai moldovenesc în detaliu.

Blogaţilor, le recomand acest loc, nu neapărat datorită concursului fain, dar merită.

Galerie foto, câte un pic:
(asfinţitul de pe terasă, terasa de jos, terenurile de sport şi interior music lounge)
Comentarii

  1. Am fost duminca 26.10.2015. Apa este murdara... pe luciul apei, in lumina sorelui se pot vedea plutind fire de par, piele moarta, e un strat de murdarie la suprafata; apa din piscina arata ca apa de dupa o baie la cada. Jacuzi nu merge, sauna e setata la o temperatura joasa, cand arunci apa pe pietre nu se evapora toata.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…