6 octombrie/ Alexandru Solomon vine la Iași - vedem „Ouăle lui Tarzan”Ouăle lui Tarzan este film despre utopii, o dramă metaforică în care se împletesc destinele asemănătoare ale maimuțelor și oamenilor.

La Iași, vedem filmul în aceeași zi în care are loc premiera națională pe marile ecrane. În plus, avem întâlnire cu regizorul Alexandru Solomon, care vine să răspundă întrebărilor, să povestească din culisele realizării producției.


Iași, 6 octombrieora 19.00Cinema Victoriabilete, aici
Oamenii, maimuțele, Tarzan, ouăle, filmul


Suhum este capitala Abhaziei, o mică republică nerecunoscută oficial, aflată pe malul oriental al Mării Negre. Pe o colină deasupra orașului se întinde parcul unui institut medical de cercetare pe maimuțe, înființat de sovietici în anii ‘20.

Legenda spune că a fost înființat pentru crearea unui hibrid între om și maimuță. Creatura nu a fost zămislită niciodată, la fel cum nici Omul Nou al comunismului nu s-a născut.

Astăzi, oamenii și maimuțele sunt captivi într-un teritoriu răvășit de război și decenii de cruzime, fiind și unii și alții victimele unor serii de experimente nereușite.  

TRAILER OFICIAL:


Regizor: Alexandru Solomon
Scenarist: Alexandru Solomon
Director de imagine: Radu Gorgos
Sunet: Marin Cazacu, Franck Rivolet, Cristinel Șirli
Montaj: Sophie Reiter
Director de producţie: Agnes Divoux
Producător executiv: Ada Solomon
Producător: Ada Solomon, Cedric Bonin, Pascaline Geoffroy
Limba în care este prezentat filmul în versiunea originală: rusă
Durată: 107 min
Comentarii