Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar înainte de Primul Război Mondial și că prima actriță care a purtat așa ceva a fost Polaire. Bob-ul  n-a fost considerat un stil tocmai potrivit femeilor cuminți, fiind asociat cu o prea mare îndrăzneală.

De când mă știu, tunsoarea bob m-a avantajat și m-a făcut să mă simt bine. Ba mai mult decât atât, femeile-model de pe lista mea (mai toate) poartă bob.

Revenind la plăcerea de astăzi, cred că atmosfera din salon este importantă, iar asta se vede din cum se înțeleg cei din echipă. Și, bineînțeles, totul pornește de la vârf, de la coordonator; în de față, Aurelian Ion, chapeau!

În concluzie, astăzi mi-am încheiat ziua cu un bob numai bun de lăudat.











Și uite cum a fost înainte:


Festivalul Serile Filmului Românesc este „coafat” de Aurelian Ion. Vezi aici.


Comentarii