Treceți la conținutul principal

Muzica porților deschise la Iași, 3 decembrie 2013

Sub semnul susținerii persoanelor cu autism, Națiunile Unite adună, în fiecare an, oameni toleranți, oameni care
dau exemplu bun pentru o societate incluzivă. Națiunile Unite alocă zilei de 3 Decembrie și o temă. Tema din acest an: Ridicați barierele, deschideți usile: pentru o societate incluzivă pentru toți! 
La Iași, muzica porților deschise va răsuna în curând pentru copiii și tinerii cu autism de la ANCAAR. Cu sprijinul Muzeului Unirii Iași, evenimentul  „Muzica Porților Deschise” va bucura inima și sufletul a zeci de persoane afectate de autism. Muzica de la Muzeul Unirii te poate bucura și pe tine, om frumos, care citești aceste rînduri. Susține- ți semenii! 
Invitații speciali ai serii: Mălina Ciobanu, Mihaela și Cristian Gârlea.

Intrarea la eveniment se va face pe bază de invitație. Costul unei invitații este 60 de lei, iar sumele colectate din vânzarea acestora sunt destinate copiilor și tinerilor cu autism, beneficiari ai ANCAAR Iași.

Dacă vrei să te apropii de oamenii aceștia frumoși, oameni ca noi, dar cu povești de viață mai zbuciumate, vino la eveniment:

  • data: 3 decembrie 2013
  • ora: 16:30
  • unde: Muzeul Unirii Iași
  • ce: Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități
  • de ce: pentru că îți pasă (!)

Carmen Ghercă (coordonator eveniment): Dacă doriți să ascultați alături de noi muzica porților deschise și să deschideți și dumneavoastră poarta către acceptare, vă rog să mă contactați (prin mesaj privat, la adresa carmen_gherca@yahoo.co.uk sau la telefonul asociaței: 0332 408826).Vă așteptăm cu drag!

__________________________________________________________________________________
O galerie foto realizată de Jurnalist Independent la Marșul de pe 2 aprilie 2013 din Iași, aici.   
__________________________________________________________________________________
O poveste emoționantă, scrisă de un copil cu autism aici.  Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…