European CSR Lessons = Responsabilitate Socială


RESPONSABILITATE=Obligația de a efectua un lucru, de a răspunde, de a da socoteală de ceva, de a accepta și suporta consecințele; răspundere. 

SOCIAL= Creat de societate, propriu societății; care este legat de viața oamenilor în societate, de raporturile lor în societate sau față de societate; care privește societatea omenească. 2. Propriu unui anumit tip de societate; legat de apartenența la o anumită categorie socială, la un anumit grup social. 

V-am dat reperele pentru că noţiunile aparent simple mereu sunt complicate. 


Dacă te numeri printre cei interesaţi de relaţiile publice, atunci trebuie să te înscrii la Conferinţele European CSR Lesons 2013.

Evenimentul oferă tuturor liderilor de opinie din societatea civilă şi mass-media sau din mediul academic, precum şi reprezentanţilor din instituţiile publice oportunitatea de a afla ce înseamnă cu adevărat CSR. Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţie gratuita, completînd formularul de aici. 

Despre vorbitorii care vor fi la eveniment şi vor dezvălui secrete, tactici şi proiecte, aflaţi mai multe aici.

 În plus, vei afla despre cum CSR-ul poate ajuta România în faza ei de dezvoltare socială şi economică. Asta o vei face discutând cu profesionişti care decid strategii de CSR ale unei companii de top. Dialogul, comunicarea îţi vor fi aduse în faţă de experţi din domeniu.

Fii la curent cu noutăţile pe pagina de Facebook.






Comentarii