Treceți la conținutul principal

Infuzie de "byron" la Iaşi


În primul rînd, sună bine. Arată bine. Gîdilă urechea bine. Ce mai vreţi? Au şi reduceri speciale
la bilete pentru concertul de pe 12 aprilie.


  • byron lansează albumul „30 Seconds of Fame” pe 12 aprilie la Iaşi;
  • au avanpremiera cu ceai la Cărtureşti Palas;
  • preţuri reduse la bilete pînă pe 10 aprilie.

Vineri, pe 12 aprilie, de la ora 20:00, trupa byron lansează la Iaşi noul album „30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă” printr-un concert la Casa de Cultură a Studenţilor.  După concert, byron vor fi disponibili pentru poze şi autografe la standul cu produse de promovare, amenajat în foaierul Casei Studenţilor.

Puncte tari, infuzate!

  • byron au reluat seria de evenimente byron Infusion, unde presa şi publicul se pot întâlni cu trupa la o ceaşcă de ceai- vineri, pe 12 aprilie, de la ora 17:00 la Cărtureşti Palas

  • atmosfera va fi cilă şi faină

  • invitaţia la byron Infusion este valabilă pentru oricine doreşte să petreacă o după-amiază la ceai, alături de cei de la byron

  • intrarea la eveniment este liberă.


Reduceri la preţul biletelor

Biletele pentru concertul de la Casa Studenţilor costă 35 de lei şi se găsesc în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărtureşti) şi online pe www.eventim.ro (http://bit.ly/byron-iasi). Până pe 10 aprilie, acestea sunt disponibile la preţuri promoţionale: 3 bilete la preţ de 2 (2 + 1 gratis) şi bilete la jumătate de preţ pentru studenţi (1 + 1 gratis, valabile cu carnetul de student la intrare).


Programul byron de la Iaşi pentru data de vineri, 12 aprilie:

- ora 17:00byron Infusion la Cărtureşti Palas Mall; poveşti la o ceaşcă de ceai, scurt set acustic
- ora 19:00 (open doors) – concert de lansare la Casa de Cultură a Studenţilor Iasi 
- ora 22:00meet & greet cu poze şi autografe la standul de merchandise din foaier

byron înseamnă: 
Dan Byron – voce, chitară acustică, flaut
Costin Oprea – chitară electrică
6fingers – clape, chitara acustică, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe
Videoclip byron - It Ain't Gonna Happen Today:
http://youtu.be/e0xYS3Eo-Ww 
Videoclip byron - Cu capul in nori:
http://youtu.be/tLhjo-ahDb0 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…