Domestic la Iaşi

Filmul „Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru, va avea o proiecție specială la Iași vineri, 26 aprilie, de la ora
Sergiu Costache Adrian Titieni Gheorghe Ifrim  în "Domestic"
19.00, la Casa de Cultură a Studenților. 


Ieșenii vor avea ocazia să afle detalii inedite de pe platourile de filmare de la regizorul Adrian Sitaru, directorul de imagine Adrian Silișteanu și actorii Clara Vodă, Ioana Flora și Sergiu Costache.
_____________________________________

Amuzantă și pe alocuri crudă, comedia despre „oameni și animalele care îi iubesc necondiționat” a fost savurată de aproape 10.000 de spectatori, în cinematografele din țară.
_________________________________________________________________________________

Spectatorii din Iași vor afla de la realizatorii „Domestic” povești inedite și întâmplări amuzante de pe platourile de filmare ale unei producții în care s-au întâlnit actori cu experiență, copii și cinci personaje necuvântătoare: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel.

În premieră, filmul „Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru, poate fi văzut și de spectatorii din afara țării, în FullHD, simultan cu lansarea în cinematografele din România, pe www.webkino.ro.  Costul unui „bilet” electronic, cu toate taxele incluse, este de 5 dolari. Plata poate fi efectuată cu cardul sau prin serviciul PayPal. Sistemul este disponibil și pe telefon mobil și tabletă, dacă posesorii au instalată aplicația Vimeo.
Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, „Domestic” este povestea copiilor, adulţilor şi a animalelor care convieţuiesc sperând la o viaţă mai bună. Protagoniști sunt câțiva vecini de bloc și câțiva simpatici locatari necuvântători: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel. Din distribuție fac parte Adrian Titieni și fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache și Dan Hurduc (9 ani).
_________________________________________________________________________________

Adrian Sitaru a mai regizat lungmetrajele „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri.
_________________________________________________________________________________


Informații suplimentare, un dosar de presă și orarul proiecțiilor, pe www.domesticthemovie.ro

Fotografii și filmulețe inedite puteţi găsi pe pagina de Facebook a filmului: http://www.facebook.com/Domestic.TheMovie.

Comentarii