Treceți la conținutul principal

Delir, muzică, mesaj social cu CTC în Underground Pub Iaşi


DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu înseamnă CTC, adică Controlul Tehnic de Calitate.Ei vin la Iaşi vineri, 19 aprilie în Underground Pub. Vor lansa ceva mişto în seara de vineri, iar dacă vreţi să vedeţi, trebuie să vă asiguraţi cu un bilet, care costă 20 de lei. 

Număr de telefon pentru rezervări: 0735004001 (intre orele 18-22)
___________________________________________________________________
 Ce ne propun cei de la CTC pentru vineri, în Underground Pub?

 Cei trei au înfiinţat în 1999 trupa hip hop CTC ("Controlul Tehnic de Calitate"), una dintre cele mai iubite din
underground-ul românesc. De asemenea, sunt membri fondatori ai label-ului independent “Facem Records".Succesul la public atrage atenţia marilor case de discuri, fiind lansat în 2004 “Proiectul Verde” cu ajutorul casei de discuri Roton. CTC figurează pe acest material cu piesa “Original Verde” - un manifest liric ce pledează împotriva pirateriei, fiind promovat şi printr-un videoclip

În 2005 apare albumul de debut CTC - “Dificultăţi Tehnice”, lansat la casa de discuri Roton. Acesta se bucură de vânzări de peste 10.000 de unităţi, single-ul “Orice”, în colaborare cu Yolo (Zale) şi Nwanda făcând furori în rândul fanilor datorită mesajului revoluţionar.


Declinul vânzărilor din industria muzicală determină casele de discuri să nu mai investească în muzica de nişă. Deliric 1, DOC si Vlad Dobrescu, aflaţi încă sub contract, sunt afectaţi în mod direct şi ajung să fie ţinuţi pe tuşă pentru câţiva ani.

Aş putea să vă enumăr aici toate realizările simpatice ale celor de la CTC, dar de ce să nu veniţi să faceţi parte din atmosfera lor, de vineri seara? Pregătiţi-vă cu inspiraţie, vă vor da şi ei, la rându-le. CTC promite un concert live cu priză la cei cu spirit de acţiune.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…