Treceți la conținutul principal

Advertorial: Cusco Iaşi- construcţii metalice pe alese

model de fiţă urbană
Aţi remarcat cât de jegoase sunt scaunele din tramvaie şi autobuze din ţara noastră? De multe ori, când mergeam cu mijloace de transport în comun mă gândeam: măi, măi, oare nu există firme şi oameni deştepţi care să apeleze la acestea pentru ca noi să nu ne mai  aşezăm pe scaune vechi şi foarte urâte. Există şi încă cum. Există firme care fac asta la un nivel profesionist, aproape de ideea lucrului în laborator. Nu asta era idea principală, dar am vrut să pornesc de aici ca să înţelegeţi mai bine specificul firmei pe care v-o prezint. Cusco este o firmă de construcţii metalice şi prestări servicii în acest sens.   

Pentru că au o de ani buni pe piaţă, la ei puteţi merge cu probeleme ce vizează proiectarea şi executarea la comandă a matriţelor pentru diverse elemente de caroserie în domeniul autovehiculelor, reperele fiind executate din răşini poliesterice armate cu fibre de sticla. Deci, apropo de ce spuneam la început. S-ar rezolva uşor, profesionist şi frumos problema estetică a transportului public. Asta este aşa, doar o idee. În locul lor, aş apela chiar la Cusco.
În Iaşi există Cusco. La prima vedere, ce puteţi înţelege prin construcţii metalice? Multe. Specificul firmei oferă servicii diverse, astfel ca beneficiarul să simtă siguranţa lucrului bine făcut : vopsitorie, sablare, prelucrare prin aşchiere, proiectare, debitare prin laser sau presaj.


Cea mai interesantă parte mi se pare asta cu Sablarea.
Aici este utilizat sistemul de sablare în cabină, cu acţionare pneumatică, folosit pentru sablarea metalelor. Instalaţia funcţionează cu orice tip de material abraziv granular; alice din oţel, electrocorindon, etc. Diferenţa este că sistemul de sablare cu alice metalice asigură o calitate superioară de pregătire a suprafeţei înainte de vopsire.

fibră de sticlă
Cusco a derulat un proiect prin care şi-a achiziţionat echipamente de ultimă generaţie, ceea ce bazează încrederea clientului.

Ştiţi bine că o fată nu s-ar interesa prea des de acest subiect decât dacă ar fi student la vreo facultate de profil. Eu nu sunt, dar mă documentez, nu se ştie niciodată. Mi-aş face o maşină căreia i-aş adăuga la design caroserie şi scaune de la ei. E musai pentru că ei folosesc răşini poliesterice armate cu fibre de sticlă. Asta înseamnă că elasticitatea şi rezistenţa mecanică a materialelor sunt destul de bune. Nu ştiam, dar am aflat! 

Acuma aş putea să mă dau şi eu mare în dicuţii cu băieţii, oricum sunt documentată şi fac şi niscaiva recomandări celor vizaţi.

Pe specialiştii de la Cusco îi găsiţi aici.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…