Treceți la conținutul principal

Un parfum cât zece licori fermecate

Un parfum discret face cât o mie de priviri seducătoare. Poţi să stai şi cu spatele, dar dacă ai un parfum destul de inteligent poţi face istorie în mintea cuiva. Eu voi face istorie de-acu 'nainte cu Donna Karan Be Delicious RIO în ediţie limitată. E drept, l-am primit cadou. E original pentru că are toate datele acelea de identificare ale unui parfum original, e de la mama lui. Nu vă spun de la cine l-am primit pentru că veţi fi şi mai invidioase. :)

Despre notele de vârf ale parfumului

Punctele tari sunt inspirate din  glamour-ul a marilor oraşe (mai ales din cel al New York-ului) şi sunt devotate oraşului Rio de Janeiro. Adevărul este că simţi un exotic îmbinat cu un prea urban accent. Ca să vă cobor cu picioarele pe pământ trebuie să vă spun că aromele de măr roz, fructul pasiunii, gardenie, flori de portocal, smirnă şi lemn de santal fac reţeta acestei arome în ediţie limitată.

Nu am fost niciodată în oraşul brazilian, dar mi-l imaginez la fiecare puf-puf dat cu atâta grijă. Nu de alta, dar vreau să îl am mult timp, cine ştie când mai apuc vreun original în ediţie limitată de la Donna Karan.

Cum recunoşti un parfum original
- trebuie să aibă un o serie pe talpa cutiei care să corespundă cu cel de pe talpa sticluţei;
- trebuie să aibă şi ştampila de autenticitate a mărcii.

Poate or mai fi semne, dar nu le-am descoperit. Dacă aveţi de completat, vă rog.
Şi să nu încercaţi să-l găsiţi în Iaşi. Nu există.


fructul pasiunii

smirnă

floare din care se obţine smirna

floare de portocal

gardenia

lemn de santal

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O zi cu 10 lucruri bune şi un bob perfect/ @Aurelian Ion Salon

1. Normal, Eva Tocilă a dat lovitura din nou. Eva (sau Evelina) de la Aurelian Ion Salon, care face minuni cu părul.

2. La Aurelian Ion Salon  revin cu bucurie.

3. Am crescut cu tunosarea bob și recunosc, îmi stârnește și o nostalgie. Mama mă ducea mereu să mă tundă bob, ca „s-arăt a copil de om gospodar”.

4. Eva se pricepe la linii perfecte și m-a uimit, epntru că ceea ce a făcut ea astăzi seamănă cu o liniile realizate de Cătălin Lungu acum vreo patru ani pentru părul meu.

5. Produsele folosite de profesioniștii de la Aurelian Ion Salon provoacă dependență, mai ales cele din gama Milkshake.

6. Am vorbit din nou cu Eveline despre frumusețea tunsorilor îndrăznețe și mă gândeam la toate femeile din cinematografie care au adoptat stilul și au devenit un icon în materie.

7. Bob este cea mai comodă dintre toate tunsorile posibile pentru mine.

8. Secretul unei tunsori reușite este să te lași pe mâna hair dresser-ului.

9. Este bine să încerci tunsorile care-ţi plac, dar să ceri şi părerea …

Am un bob perfect, mulțumesc!

Cred cu tărie, că atunci când mergi la salon, tu, ca doamnă sau domnișoară ce se respectă, vrei să te și relaxezi. Pentru asta, bineînțeles, ai nevoie ca acolo unde ajungi să găsești oameni frumoși, deschiși la suflet, nu doar la „tăiat” păr și coafat.

Ei bine, asta am găsit la Salonul Aurelian Ion astăzi, când am întâlnit-o pe Eveline. Mi-a zâmbit, m-a răsfățat și mi-a făcut un bob perfect. Cum să te simți altfel decât perfect cu o tunsoare perfectă?

E important ca omul cu foarfeca, cel care „dresează” părul în așa fel încât să te simți special, să și vorbească cu tine, să ieși de-acolo cu o stare de bine, nu una ca și cum ai ieși de la cineva care doar a prestat niște servicii.

Am discutat cu Eveline despre cum se poartă o tunsoare bob, despre cum să-ți îngrijești această tunsoare ca să fii mereu de invidiat. Apoi mi-am dat seama că iubesc atât de mult acest stil, dar că nu cunosc nimic despre cum a apărut. Am ajuns la laptop și m-am documentat; am aflat că stilul bob a apărut chiar…

Rhodos: un loc unde fluturii, mierea, apa albastră și trandafirii fac legea (foto)

În Rhodos totul este cu miere, de miere, mai ales dacă mergi acolo în luna ta de miere. Ok, luna voastră. Noi am descoperit o altă lume, o lume care-și păstrează farmecul locurilor antice, o lume care îmbină frumos modernul cu vechiul, ba chiar le pun față în față ca să îți alegi singur ce-ți convine mai mult din atmosferă.

Cîteva sfaturi dacă mergi în Rhodos:


Alege un hotel cu regim de demipensiune, pentru că nu vei avea timp să te bucuri de toate mesele în regim all inclusive. Asta pentru că pleci de dimineață și te ia valul cu vizitatul (doar dacă îți place, dar bănuiesc, nu te duci să stai în hotel!).Alege să mergi în excursii cu vaporul cumpărînd bilete de la agențiile din oraș, pe care le găsești ușor în zona pietonală din apropierea Colosului din Rhodos.Vizitează mult, dar nu uita să îți iei încălțăminte comodă, eventual pantofi sport sau chiar bocanci. Zonele importante (vestigiile antice) sînt localizate în munți, unde ai nevoie să urci.La plajă, alege varianta cu șezlong, pent…