Rezistenţa se mută la Iaşi !


Pentru prima oară în acest an, Iaşul devine centrul de ofensivă pentru rimele tăioase, de rezistenţă! Se întâmpla pe 10 mai, cand Grupul de Rezistenta vine să “Opună Rezistenţă” în Underground-pub Iasi, în cadrul turneului de promovare al primului  album.  Blocul de opozanţi este aşteptat cu interes, într-o cîntare despre orice altceva în afară de femei, lovele, suferinţe şi maşini. 

După lansarea primului album “Opunem Rezistenţă” în Bucureşti, Grupul de Rezistenţă părăseşte capitala pentru a promova rezistenţa în ţară, printre compatrioţii de opoziţie.

La eveniment sunt asteptati toti cei deschisi la minte, sustinatori ai hip hop-ului romanesc.



Cine e Grupul de Rezistenţă?

În 2009,  patru MC şi 2 DJ puşi pe opoziţie se înarmau cu răbdare şi rime alese, întărind  baricada împotriva lipsei de respect fatţă de valorile naţionale. Pentru a-şi duce misiunea mai departe, cei 6 rezistenţi  s-au unit  în Grupul de Rezistenţă, devenind astfel prima trupa de hip hop autohton, care are 2 DJ în componenţă.

Tematica primului lor album: cele 16 piese înscrise  pe album tratează aspecte dureroase ale cotidianului românesc, fiind şi un crunt semnal de alarmă în ceea ce priveşte pierderea conştiinţei româneşti. Albumul nu este recomandat urechilor sensibile şi creierelor înguste, limitate, lipsite de originalitate. 


            Urmăreşte ofensiva GDR şi pe:

Comentarii